­čÜŚ Bine a╚Ťi venit la LUX DEZMEMBRARI! ­čÜŚ

Suntem o societate comercial─â de ├«ncredere, autorizat─â de c─âtre R.A.R, MEDIU ╚Öi IPJ, specializat─â ├«n furnizarea de piese auto de calitate provenite din dezmembr─âri. Ne-am dedicat misiunii de a v─â oferi o gam─â larg─â de piese la pre╚Ťuri extrem de avantajoase pentru autovehicule de orice tip, inclusiv autoturisme, autoutilitare ╚Öi autocamioane produse ├«ntre 2000 ╚Öi 2023.

­čŤá´ŞĆ Piese Verificate cu Grij─â:
Fiecare vehicul achizi╚Ťionat pentru dezmembrare este supus unei verific─âri atente de c─âtre speciali╚Ötii no╚Ötri experimenta╚Ťi. Piesele sunt meticulos demontate, verificate ╚Öi depozitate ├«n condi╚Ťii optime pentru a v─â asigura c─â ajung la dvs. ├«n cea mai bun─â form─â posibil─â.

­čĄŁ Consultan╚Ť─â Specializat─â:
Cu o experien╚Ť─â de peste 6 ani ├«n industrie, suntem aici pentru a v─â oferi consultan╚Ť─â specializat─â. Echipa noastr─â v─â poate ajuta s─â alege╚Ťi piesele potrivite ├«n func╚Ťie de simptomele pe care le observa╚Ťi la autovehiculul dvs. ╚Öi s─â identifica╚Ťi compatibilitatea corect─â pe baza detaliilor produc─âtorului.

­čöä Politic─â de Retur Simpl─â:
Ne dorim s─â v─â oferim o experien╚Ť─â de cump─ârare pl─âcut─â. Prin urmare, politica noastr─â de retur este simpl─â ╚Öi transparent─â, f─âr─â tertipuri. Suntem aici s─â v─â ajut─âm s─â rezolva╚Ťi orice problem─â legat─â de produsele achizi╚Ťionate de la noi.

­čöÉ Garan╚Ťie de 90 de Zile:
Fiecare produs v├óndut de c─âtre noi, MARIA LUX AUTODEZ SRL, este acoperit de o garan╚Ťie solid─â de 90 de zile. Ne angaj─âm s─â v─â oferim doar produse de calitate, pe care v─â pute╚Ťi baza.

­čÜÜ Livrare Rapid─â ╚Öi Sigur─â:
Pentru confortul dvs., oferim servicii de livrare prin curierat rapid, cu posibilitatea de a inspecta piesa la livrare. V─â aducem piesele de care ave╚Ťi nevoie la u╚Öa dvs. cu profesionalism ╚Öi siguran╚Ť─â.

­čôł Evolu─âm Pentru Dvs.:
Ne str─âduim constant s─â evolu─âm ╚Öi s─â aducem servicii de cel mai ├«nalt nivel clien╚Ťilor no╚Ötri. Feedback-ul dvs. este esen╚Ťial pentru a ne ajuta s─â devenim mai buni ├«n fiecare zi.

Cu ├«ncredere ├«n calitatea produselor noastre ╚Öi ├«n angajamentul nostru fa╚Ť─â de clien╚Ťi, v─â invit─âm s─â descoperi╚Ťi gama noastr─â diversificat─â de piese auto ╚Öi s─â experimenta╚Ťi serviciile de top oferite de MARIA LUX AUTODEZ SRL!
+40371783184