CERTIFICAT DE GARANȚIE PENTRU CLIENT

CERTIFICAT DE GARANȚIE PENTRU CLIENT

Dragi clienți,

Vă mulțumim că ați ales SC MARIA LUX AUTODEZ SRL pentru necesitățile dumneavoastră de piese reutilizabile. Suntem dedicați să vă oferim produse de cea mai înaltă calitate și suntem bucuroși să vă informăm despre politica noastră de garanție prietenoasă cu clienții.

Garanție și Promisiuni:

 1. Durată a Garanției: Toate produsele noastre reutilizabile beneficiază de o garanție de 90 de zile de la data achiziției. Garanția intră în vigoare din momentul în care produsul este livrat către dumneavoastră.
 2. Înlocuire Gratuită: Dacă, în perioada de garanție, produsul pe care l-ați achiziționat prezintă defecte de funcționare sau de fabricație, suntem aici pentru a vă ajuta. Vă garantăm că vom înlocui produsul defect cu un altul, fără costuri suplimentare pentru dumneavoastră. Pentru a beneficia de această politică, asigurați-vă că produsul a fost montat într-un service autorizat RAR.
 3. Trimitere greșită sau Lipsa Produsului: Dacă v-am trimis greșit un produs sau dacă acesta lipsește din comanda dumneavoastră din vina noastră, vă asigurăm că vom rezolva această problemă fără costuri de transport pentru dumneavoastră.
 4. Piese Înlocuite: Dacă produsul achiziționat nu poate fi înlocuit cu unul similar, vom returna contravaloarea produsului într-un mod convenabil pentru dumneavoastră.

Limitări ale Garanției:

Înțelegem că situațiile pot varia, iar anumite circumstanțe nu pot fi controlate. Cu toate acestea, vă rugăm să aveți în vedere că garanția noastră nu acoperă următoarele situații:

 • Montajul necorespunzător sau utilizarea inadecvată a piesei.
 • Montajul cu scule sau dispozitive nepotrivite sau fără respectarea tehnologiei de lucru specificate de producător.
 • Fornizarea de date eronate care au condus la identificarea greșită a piesei.
 • Piese comandate greșit sau utilizate într-un alt scop decât cel specificat.
 • Uzura normală sau neglijența în întreținerea autovehiculului.
 • Piese care prezintă semne de deteriorare fizică sau au fost supuse factorilor externi.
 • Piese utilizate în alte vehicule decât cele pentru care au fost achiziționate.
 • Exploatarea vehiculului în condiții neconvenționale sau modificate.

În plus, trebuie să menționăm că produsele noastre sunt sigilate și nu pot fi returnate dacă sigiliile au fost șterse sau distruse. De asemenea, piesa returnată trebuie să fie completă și să nu prezinte lipsuri.

Documente Necesare pentru Reclamații:

Pentru a vă ajuta cât mai eficient cu o reclamație din garanție, vă rugăm să furnizați următoarele documente:

 • Factura de achiziție.
 • Certificatul de garanție.
 • Nota de constatare emisă de un service autorizat RAR care descrie detaliat defecțiunea.

Costurile de Manoperă și Materiale:

Vă informăm că garanția noastră nu acoperă costurile de manoperă sau materialele necesare pentru demontarea și remontarea pieselor sau orice alte costuri auxiliare.

Procedura de Retur:

 • Returul pieselor poate fi efectuat prin metoda dorită de către cumpărător.
 • Returul banilor se va face în maxim 7 zile de la returnarea piesei în contul bancar furnizat de către cumpărător.
 • Dacă doriți rambursarea banilor direct la curierat, trebuie să expediați coletul cu verificare colet și să suportați costurile logistice.

La SC MARIA LUX AUTODEZ SRL, suntem dedicați satisfacției clienților noștri și suntem aici pentru a vă oferi suport în caz de nevoie. Vă mulțumim că ați ales produsele noastre, iar echipa noastră este disponibilă pentru orice întrebări sau solicitări aveți.

Cu stimă,

MARIA LUX AUTODEZ SRL

+40371783184